Pikkuagentit 2 voittoon kotiturnauksessa

18.11.2014

Pikkuagenttien kotiturnauksesta 2 voittoa

Viikko Joensuun turnauksen jälkeen oli vuorossa kotiturnaus. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Welhojen Nilsiän porukka. Meillä oli muutama poissaolo sairauksien ja jääkiekkopelin takia. Mutta porukkaa riitti 3 hyökkäysketjuun. Päivän teemana oli laittaa puolustuskuntoon ja jaksaa yrittää koko ajan. Periksi siis ei anneta.

Ensimmäisen pelin alku oli hakemista mutta neljän minuutin kohdalla räjähti. Eemil järjesti Tuomakselle paikan ja pallo oli ensimmäistä kertaa Welhojen maalissa. Tästä alkoi hyvä vaihe pelissä ja hiukan myöhemmin Aatu tälläsi pallon maaliin taas Eemilin esityöstä. Erän lopussa Welhot kuitenkin kavensivat ylivoimalla mallikkaan kuvion päätteeksi. Toisen erän alussa puolustuskaksikko Sami ja Epe tekivät vaparista maalin kun Epen passauksesta Sam ”the Man” tälläsi hirmu lämärin sisään. Tästä kaksi minuuttia myöhemmin Niko laittoi pallon hyvältä laukaisupaikalta maalinperukoille. Sami oli tässä syöttäjänä. Toisen erän loppupuolella oltiin helisemässä oikein kunnolla kun meiltä joutui kaksi miestä jäähylle melkein yhtä aikaisesti. Hyökkääjän tiukka karvaus ja puolustajien uhrautuminen estivät kuitenkin lisämaalien synnyn vaikka välillä se riippui ihan ilmassa. Aapo kuitenkin oli maalissa varmana ja poimi ne pallot jotka oli mahdollista poimia ja muutaman mahdottomankin hän otti kiinni. Kolmannen erän alussa Welhot tulivat vielä maalin päähän ja peli aaltoili päästä toiseen. Lopulta kuitenkin Epe vapautti Eemilin maalintekoon ja Eemil siirsi pikkuagentit taas parin maalin karkumatkalle. Loppu peli väännettiin tiukasti mutta ilman maaleja. Loppuluvuiksi muodostui 5-3 pikkuagenttien voitoksi.

Parin tunnin tauko ja taas olivat pikkuagentit laatikossa. Vastassa tällä kertaa olivat Leba-96 E1-juniorit. Pelin alku oli aika tarkkailevaa eikä kumpikaan osapuoli saanut oikein mitään aikaan. Lopulta Sam ”the Man” otti tilanteen haltuun ja tiukka kiihdytys omalta puoliskolta kohta vastustajan maalia, jalkakikka sekä tiukkakuti ja tilanne oli 1-0. 5 minuuttiä myöhemmin Sam ”the Man” otti ohjat käsiin ja jälleen muutamalla harhautuksella ja käännöksellä pakit pihalle ja pallo maaliin. Viimeinen minuutti ensimmäisestä erästä oli hyvä pikkuagenteille. Ensin Valdemar tälläsi pallon sisään Mikon syötöstä. Heti aloituksesta pikkuagentit saivat vaparin ja Samin syötöstä Epe tälläsi puolesta kentästä pallon maaliin. Huotarin kaksikosta Miro teki aivan loistavan maskin eikä molari nähnyt ollenkaan mistä pallo meni sisään. Toinen erä alkoi siitä mihin ensimmäinen loppui. Heti alkuun Eemil ruohi pallon itselleen ja sijoitti pallon takakulmaan. Heti perään Niko nautti Epen syötöstä ja tilanne oli 5-0. Yksi minuutti eteenpäin ja Epe avasi puolustuksen taas siten että Samin tarvitsi vain sijoittaa takakulmaan. Heti perään Niko syötteli paikan Tuomakselle jonka lämäri pamahti takakulmaan. Leba kavensi mutta heti perään Eemil teki toisen maalin Samin syötöstä. Erän lopussa vielä Miska avasi maali tilinsä Epen sivuttaissyötöstä. Viimeiselä erätauolla päätettiin pitää sama tohina päällä. Laba pääsi kuitenkin avaamaan maalinteon mutta heti perään Tuomas näytti luovaa pelisilmää. Hän vippasi pallon maalin takaa sen yli ja Eemil löi ilmasta pallon sisään. Erä loppu pelaitiin ja Sam ”the Man” kävi tekemässä vielä yhden maalin ensin loistavan oman suorituksen perään ja lopuksi Sam ”the Man” teki loppuluvut 13-2 Tuomaksen syötöstä.

Koko porukka pelasi mukavasti ja Huotarin kaksikko Miro ja Sasu olivat vauhdissa ja taistelivat vahvasti. Myös Aatu sentterinä oli hyvä ja rouhi palloa kovasti.

Parin viikon päästä mennään Kontiolahteen, jossa pelataan alkusarjan viimeiset ottelut. Pikkuagentit ovat tällä hetkellä oman lohkonsa piikkipaikalla ja alkusarjan viimeinen turnaus kertoo ovatko he siellä loppuun asti.