Mukaan toimintaan

Seuramme etsii taustavoimia erilaisiin tehtäviin.
Vastuunkantajia tarvitaan joukkueenjohtajiksi, valmentajiksi ja huoltojoukkoihin sekä kahviotoimintaan. Jokainen ryhmä tarvitsee toimiakseen aikuisen valmentajan ja joukkueenjohtajan. Toiminnan turvaamiseksi tarvitsemme joka vuosi enemmän nuorten vanhempia osallistumaan toimintaan. Sinulla on tilaisuus olla läsnä oman juniorisi harrastuksessa tärkeänä henkilönä.
Mikäli sinun on mahdollista lähteä mukaan niin ota rohkeasti yhteyttä. Oma aktiivisuus auttaa myös kausimaksukuluissa. Joukkueenjohtajien ja valmentajien junioreille ei tule kausimaksua. Osallistut ainoastaan jäsenmaksuun ja mahdollisiin pelimatkojen kyytimaksuihin. Jokainen uusi aktiivi joka mukaan saadaan on meille positiivinen asia.
Auta meitä kehittämään seuraa ja lähde rohkeasti mukaan toimintaamme. Ensisijaisesti haluamme kehittää lapsille ja nuorille suunnattua liikuntatoimintaa. Tavoitteemme on saada entistä useampi lapsi ja nuori mukaan liikkumaan. Visiomme on myös liikuttaa lasten ja nuorten lisäksi aikuisia rennon harrastetoiminnan merkeissä.
Mukaan halutessasi kerro mihin rooliin olisit halukas tulemaan ja jätä yhteystietosi yhteydenottoa varten: pasituovinen(a)hotmail.com
Taloudellisen ahdingon yllättäessä ota rohkeasti yhteyttä niin keksimme yhteistyökumppanimme kanssa keinon miten lapsi voi jatkaa harrastustaan salibandyn parissa. Lähetä viesti seuran toimihenkilölle terhaver(a)yahoo.com.
Terveisin,
Hallitus