Mukaan toimintaan

Seuramme etsii taustavoimia erilaisiin tehtäviin.

Vastuunkantajia tarvitaan joukkueenjohtajiksi, valmentajiksi ja huoltojoukkoihin sekä kahviotoimintaan. Jokainen ryhmä tarvitsee toimiakseen aikuisen valmentajan ja joukkueenjohtajan. Toiminnan turvaamiseksi ja joukkueiden jatkumon varmistamiseksi tarvitsemme joka vuosi uusia lasten ja nuorten vanhempia osallistumaan toimintaan. Sinulla on mahdollisuus olla läsnä oman juniorisi harrastuksessa tärkeänä henkilönä. Mikäli sinun on mahdollista lähteä mukaan niin ota rohkeasti yhteyttä. Oma aktiivisuus auttaa myös kausimaksukuluissa. 

Auta meitä kehittämään seuraa ja lähde rohkeasti mukaan toimintaamme. Ensisijaisesti haluamme kehittää lapsille ja nuorille suunnattua liikuntatoimintaa. Tavoitteemme on saada entistä useampi lapsi ja nuori mukaan liikkumaan. Visiomme on myös liikuttaa lasten ja nuorten lisäksi aikuisia rennon harrastetoiminnan merkeissä.

Mukaan halutessasi kerro mihin rooliin olisit halukas tulemaan ja jätä yhteystietosi yhteydenottoa varten: terhaver@yahoo.com

Taloudellisen ahdingon yllättäessä ota rohkeasti yhteyttä niin keksimme yhteistyökumppanimme kanssa keinon miten lapsi voi jatkaa harrastustaan salibandyn parissa. Lähetä viesti seuran toimihenkilölle terhaver(a)yahoo.com.

Terveisin,

Hallitus