SALIBANDYN KESÄLEIRI

MA 12.6 -KE 14.6.2023 

Leirin kuvas:

Salibandyleirille ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet alakouluikäiset. Luvassa salibandyn harjoittelua ja pelaamista sekä muuta liikkumista/leikkejä ikään sopivasti. Ohjaajat sekä muut lajiaikuiset tarjoavat monipuolista liikuntaa ja uusia taitoja-oppeja salibandyn parissa ja mahdollisesti ulkoilua sään salliessa. Pienet kisailut palkintoineen tuovat piristystä päiviin. Leirillä harjoittelun lisäksi on tarkoitus pitää hauskaa ja nauttia yhteisestä tekemisestä.

 Leiriin kuuluu päivittäin lämmin ruoka. (Mukaan voi ottaa evästä, jos iltapäivästä tarvitsee lisäenergiaa.)

Leiri on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille, lajia jo pidempään harrastaneille tai vasta-alkajille, seuran jäsenille sekä seuran ulkopuolisille alakoululaisille (7-12v.). Leirillä muodostetaan ryhmät jokaisen taitotason mukaisesti ja maalivahtiharjoitteita haluaville mahdollisuus tähän järjestyy.

 Mukaan tarvitset mailan, lasit, liikuntavaatteet, sisäpelikengät sekä juomapullon. Hallilta lainattavissa on myös mailoja ja laseja, jos itsellä ei ole.

Ohjaajina toimivat mm:

Jesper Hakola

Tällä hetkellä OLS:n riveissä. Pelannut FBI:ssä, F-liigaa Kuopion Welhoissa sekä.Sveitsin NLB-sarjaa Verbano Unihockeyn riveissä. Maaliruiskun vahvuuksia ovat maalinteon lisäksi pallonhallinta ja rangaistuslaukaukset.

 Aapo Häkkinen

O2:ssa pelaava, FBI:n maalillakin torjunut taituri, omaa historian myös Welhojen sekä O2-Jyväskylän maalilta, junioreiden sm-sarjasta. Maalivahtitaitojen lisäksi taitaa monipuolisia harjoitteita kehon hallintaan ja kestävyyteen.

Lauri Häkkinen

FBI:n kasvatti, tätä nykyä Jyväskyläläisen Happeen organisaatiossa luutiva työmyyrä. Salibandyn Suomisarjan historian ensimmäinen hattutempun tekijä. Valmentajan saappaissa monivuotinen historia O2-Jyväskylän A- ja B-junioreista (valtakunnallinen 1. divari), niin päävalmentajan kuin apuvalmentajankin roolista.

Ajankohta ja paikka:

MA 12.6 -KE 14.6.2023 Iisalmen liikuntahalli

Aikataulu:

Päivät klo.8.30-14.30

Varsinaiset aktiviteetit alkavat viim. klo.9 ja ruokailu toteutuu klo.11-12 välillä liikuntahallin tiloissa. Aikuinen on aina paikalla klo.15 asti jos lapsen haku venyy.

Hinta ja sisältö:

Leirin hinta on 100€. Hintaan sisältyy päivien ohjaus, päivittäinen lämmin ruoka, leirituote sekä mahdolliset kisailupalkinnot leirin kuluessa. Lisänä leirillä opeteltujen taitoharjoitteiden videolinkit kotiharjoittelun tueksi.

Vakuutus:

Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, mutta seuran pelipassit ovat edelleen voimassa seuran jäsenille ja näihin kuuluu vakuutus. Oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus on toki hyvä olla voimassa. Seuran ulkopuolinen voi hankkia vakuutuksen mm. Alla olevan linkin kautta tai vakuutuksen voi hoitaa myös ottamalla yhteyden LähiTapiolan Itään puhelimitse 017 684 3800 tai käymällä Iisalmen toimistolla osoitteessa Riistakatu 11. Vakuutuksien sisältöihin voi tutustua osoitteessa:

https://www.lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/henkilovakuutukset

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu myclub-palvelun kautta.

https://fbi.myclub.fi/events/5260271?pagination%5Bper%5D=50&pagination%5Bpage%5D=1.

 Jos et ole seuran jäsen voit luoda tunnukset, jonka jälkeen täytät tarvittavat tiedot ja ilmoittaudut leirille. Jos pulmia ilmoittautumisessa ilmenee olethan yhteydessä hanna.b.jarvinen@gmail.com.

Lähetämme osallistuville infokirjeen vielä edellisellä viikolla päivien kulusta ja sisällöistä sekä muistettavista asioista.

 ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja lasku on oltava maksettu ilmoittautumisten päätyttyä. (Tarvittaessa maksutukea voi tiedustella Pohjois-savon liikunnan kautta tai Iisalmen seurakunnalta) Peruutukset ovat mahdollisia sairauslomatodistusta vastaan. Paikat leirille täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille otetaan 50 nopeinta. ilmoittautujaa (minimimäärä osallistujia on 20). 

Lisätiedot:

Leiriin ja ilmoittautumiseen liittyen lisätietoja voi kysyä Hanna Järvinen, 050 3509110 tai hanna.b.jarvinen@gmail.com

 

TERVETULOA  ILOISEEN KESÄN ALOITUKSEEN SALIBANDYN PARIIN!