Jukka-Pekka Harmoinen tekee paluun Agentteihin

21.12.2018

Agenttien toimistolla käy vielä täysi tohina, vaikka joulutaukoa peleistä vietetäänkin. Pitkin vuotta kestänyt sopimusneuvottelu tuotti vihdoin tulosta, kun Jukka-Pekka ”Jupe” Harmoinen, 33, palaa edustusjoukkueen rinkiin. Harmoinen on pelannut Agenteissa viimeksi kaudella 2015-2016. Yhteensä kausia edustusjoukkueen ringissä on takana kolme, joiden aikana on syntynyt tehot 7+14.

Harmoista haviteltiin Agenttien rinkiin jo viime kevään viimeisiin peleihin ja kesällä uuden joukkueen kasausvaiheessa, mutta työ- ja perhekiireet eivät antaneet vielä tuolloin periksi pelaamiselle. Loppusyksystä tilanne alkoi kuitenkin helpottaa, mutta Agenttien valmennusosasto halusi rauhoittaa syksyn pelit ilman muutoksia kokoonpanoon. Kevät tuo kuitenkin muutoksia muutamien pelaajien elämäntilanteeseen, kun esimerkiksi Paavo Toppinen siirtyy armeijan harmaisiin tammikuussa. Jupen mukaantulolla halutaan kokoonpanon laajentamisen lisäksi myös lisää pallollista taitoa Agenttien alakertaan kevään kovia pelejä ajatellen.

- Hyvältä tuntuu liittyä rinkiin! Huippu porukka on koossa, tosin hieman jännittää, osaako tässä itse enää pelata, Harmoinen kertoo fiiliksistään kieli poskessa.

Harmoinen on kuulunut edustuksen treenirinkiin useamman kauden ajan, vaikka tosipeleihin häntä ei ole ennen tätä saatu palaamaan. Joukkueeseen liittyminen tuttujen kavereiden mukaan sujuu siis aika saumattomasti. Myös joukkueen pelitapa on tullut tutuksi alkukauden aikana.

- Jupe tuo lisää syvyyttä kokoonpanoon ja pallollista taitoa pakistoon, mitä kaivataan keväällä. Tavoitteena on päästä pelaamaan pelit kolmella kovalla viisikolla, joista jokainen pystyisi voittamaan vastustajan kärkiketjut. Jupe tuo tähän skenaarioon hyvän lisän. Lisäksi mies on erittäin voitontahtoinen, mikä on aina hyvä merkki menestykseen pyrkivässä joukkueessa, Agenttien pelaajavalmentaja Esko Seppälä kertoo uudesta hankinnasta.

 - Kyllähän Jupen mukaantulo on pienimuotoinen joululahja joukkueelle. Kokenut kaveri kyseessä, joka on kaiken lisäksi ollut mukana harjoitusringissä koko kauden. Jupe tuo puolustuspäähän taitoa pelin rytmittämiseen, mutta myös kovaa ja periksiantamatonta taisteluilmettä. Uskon hänen liittymisensä joukkueeseen olevan noiden ominaisuuksien myötä piristysruiske muidenkin pelaajien tekemiseen. Tämä rosterin täydennys on tärkeä osa palapeliä, jolla joukkuetta ollaan viemässä kohti kauden alussa asetettua tavoitetta, näkee syksyn aikana virallisestikin Agenttien valmennusrinkiin liittynyt Tero Haverinen.

Harmoinen pelaa Agenteissa numerolla 5 ja on toivottavasti peleillä jo vuoden 2019 ensimmäisessä turnauksessa Juuassa.

07.01.2019Neljä pistettä Juuasta
05.01.2019Vuosi käyntiin Juuassa
21.12.2018Jukka-Pekka Harmoinen tekee paluun Agentteihin
18.12.2018Kilpajuniorit ja harrasteryhmät siirtymässä joulutauolle
17.12.2018Tehokkuus hyökkäyspäädyssä toi Agenteille neljä pistettä
13.12.2018Agenttien kotiturnaus lauantaina
04.12.2018Liikuntahallin vuorot peruttu 6.-9.12.
25.11.2018Hukkareissu susirajalle
21.11.2018Agentit suuntaavat Pohjois-Karjalaan
13.11.2018Peliasujen tilaus

Siirry arkistoon »