Tällä joukkueella nousu saavutettiin - esittelyssä Agentit kaudella 2018-2019

16.03.2019

Hyvä joukkue koostuu hyvistä yksilöistä. Tällä kertaa ne yksilöt muodostivat sarjan parhaan joukkueen. Seuraavaksi esittelyssä jokainen päättyneen kauden agentti. Kirjoitus on koottu joukkueen antamien kommenttien pohjalta.

#5 Harmoinen Jukka-Pekka: 7 ottelua, 1+1=2

Kesken kauden joukkueeseen liittynyt takavuosien luottopakki tuli ja raivasi tiensä pelaavaan kokoonpanoon viimeisenä vahvistuksena joulutauolla. Miestä houkuteltiin rinkiin mukaan jo viime kaudella, keväällä ja oikeastaan jo paljon aiemminkin. Lopulta loppusyksystä ”Jupe” (tai vaimo) näytti vihreää valoa joukkueeseen liittymiselle. Harjoitusringissä oleminen helpotti joukkueeseen sisäänpääsyä.

Hivenen temperamenttiakin omaava pelimies toi lisää kilpailua niin alkufutiksiin kuin treeneihinkin. Alkufutiksissa edes Jupen ryöstäminen ei riittänyt lopulta keltaiselle joukkueelle, mutta säbäkentillä otteet olivat parempia. Toi lisää syvyyttä ja pallollista osaamista Agenttien alakertaan. Kokemuksellaan toi varmuutta peliin. Jalat kuin jäniksellä. Ensi kaudella Agentit tekee kovaa tiliä Jupen hiusmallinäytöksillä.

#7 Borén Pietu: 12, 0+3=3

Himangan aarre iisalmelaiselle salibandylle. Pietua kosiskeltiin jo viime kaudella treenirinkiin ja mies epäröi lähtöään viimeiseen asti, mutta onneksi Pietu istui lopulta tomerasti penkillä kauden avauspalaverissa Rosson pöydän ääressä. Pietu on pitkästä aikaa sellainen hankinta kentälle, jolla ei ole aiempaa kokemusta FBI:n riveistä. Pelivuosia on vielä paljon edessä. Toi merkittävän panoksensa myös joukkueen sakkokassaan.

Vahvana puolustajana raastoi pallot omille, jonka jälkeen hyvän pelikäsityksen omaavana pelaajana avasi peliä varmoin ottein. Harmiksemme sarjan kovin lyöntilaukaus jäi vielä kuluneella kaudella hyödyntämättä, mutta pelote on olemassa. Kovan laukauksen lisäksi himankalainen pelaa uhrautuvaisesti myös puolustuspäässä ollen maalivahdin paras kaveri tolppien lisäksi. Huikea kaveri katkomaan syöttöjä. Himangan joulukuusi toimi taktiikkana moitteetta alkufutiksissa. Pietu toi huumorintajullaan hyvää henkeä koppiin ja rentoutta tekemiseen.

#9 Seppälä Esko ”C” : 18, 9+14=23

Joukkueen kapteeni johti joukkonsa tyylillä suoraan nousuun. ”Eze” näytti suunnan joukkueelle esimerkillisyydellään. Sai ryhmän puhaltamaan yhteen hiileen. Edellä mainitut panostukset söivät luonnollisesti pelillisiä tehoja. Alkukauden tuloksellisen vaisuuden jälkeen nousi tasolleen ja johti omaa kentällistä tuttuun tapaan pelinrakentajan roolissa.

Kokonaisvaltainen pelaaja niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Joukkueen eteen käyttämä aika sanoinkuvaamattoman arvokasta. Yksi iso palanen, joka auttoi Agentit pohjalta takaisin kärkikamppailuihin ja sarjanousuun. Kipparoi kauden aikana myös kaksi voittoa lämppäfutiksista.

#10 Kokkonen Joonas: 16, 3+2=5

Seuran omia junioreita, jonka vahvuudet hyökkäyspelaamisessa. ”Härkä” aloitti kauden mainioilla esityksillä Suomen Cupissa, jonka jälkeen alkanut loukkaantumiskierre pilasi monelta osin kauden. Nuorukaisen roolina oli antaa hajavaihtojen mahdollisuus joukkueen ykkös- ja kakkoskentän hyökkääjille ja samalla ammentaa oppia sekä kokemusta tulevia pelivuosia ajatellen. Loppukaudella paikka vakiintui myös alivoiman erikoiskentällisessä. Potentiaalinen pelaaja, joka kehittyy vielä paljon.

Peliaikaan nähden tehoja tuli mukavasti. Härkämäistä tekemistä koko kauden, vaikka rooli oli pieni. Hoiti silti roolinsa hyvin. Tyttöfanien määrä jo huolestuttavan korkea. Ensi kaudella Agenttien mainoskasvo.

#17 Vesterinen Tomi: 14, 1+3=4

Joukkuepelaaja isolla J:llä ja alivoimaspesialisti. Puolustavan hyökkääjän roolissa joukkueen parhaimmistoa. Kuluneella kaudella rooli oli pääsääntöisesti toimia lisähyökkääjänä tasakentällisillä pelattaessa ja näin ollen mahdollistaa lepovuoroja kahden pelaavan kentällisen hyökkääjille. Muutti Kuopioon kauden aikana, mutta kävi silti ahkerasti treeneissä.

Tomi tekee väsymätöntä duunia joukkueen eteen joukkueen vikkelimmillä kintuillaan. Pääsi kauden aikana useaan otteeseen vastustajan ihon alle. Kentälle päästessään kuin hihnasta irti päässyt koira. Ei voi kuin hattua nostaa. Toivottavasti pysyy joukkueen mukana.

#18 Ruotanen Samuli: 14, 2+4=6

”Samu” on yksi FBI:n kokeneimpia pelaajia. Oli mukana jo ensimmäisessä 2. divisioonanousussa kaudella 2006-2007. Uudet työkuviot sekoittivat tällä kaudella paljon pelihommia. Konkari, jonka monipuolisuus mahdollisti peluutuksen kauden aikana sekä hyökkääjänä että puolustajana. Loistava roolipelaaja läpi kauden. Kokemuksen tuoma rauhallisuus ja päättäväisyys toimi tärkeänä esimerkillisyytenä eri pelitilanteissa kauden aikana.

Samu pyörittelee pallon kanssa vastustajia parhaimmillaan miten haluaa. Hallitsee palloa myös kovan paineen alla. Peliälyltään joukkueen parhaimmistoa. Joukkueen huumorimies, jolta vitsit eivät tunnu loppuvan kesken.

#19 Hakola Jesper: 17, 17+11=28

”Jepen” sisääntulo joukkueeseen oli näyttävä. Junnu antoi jo avauspalaverissa kovia lausuntoja, jotka saivat kokeneempien pelaajien suut loksahtamaan auki. Ikäisekseen supliikkimiehiä. Luonnonlapsen edesottamuksia oli hauska seurata kauden aikana. Alkufutiksien MVP, ainakin omasta mielestään.

Mr Kanttiveto. Vetoa on treenattu, ja sen kyllä huomasivat Agenttien vastustajatkin. Otti kauden aikana henkisesti ja fyysisesti kovan harppauksen. Kuuntelee ohjeet ja toimii sopivalla tavalla niiden mukaan. Voi mennä tuolla asenteella vielä vaikka kuinka pitkälle tässä lajissa. Kyky hallita palloa ahtaassa tilassa on poikkeuksellinen. Jepellä oli koko kauden ajan rankkikortti, mutta yhtään rangaistuslaukausta ei Agenteille vihelletty. Pelasi ehkäpä kaikkien aikojen debyyttikauden FBI:n edustusjoukkueessa.

#21 Mähönen Antti: 18, 23+19=42

Saksan lahja joukkueelle. Kesän Iisalmessa palloillut Mähönen jäikin yllättäen kotikonnuilleen, jonka myötä liittyi joukkueeseen. Toi kokemuksensa, pelikäsityksensä ja pistetehtailunsa myötä äärettömän paljon arvokasta esimerkkiä nuorille pelaajille. ”Ana” niin sanotusti tuli ja näytti, miten sählyä pelataan. Todella huikea pelimies molempiin suuntiin ja pelillisenä esimerkkinä muille pelaajille. Nosti pukukoppimusan uudelle tasolle. Sisäisen pistepörssin voittaja. Kauden aikana muutti Kuopioon, mutta tuli treeneihin aina, kun pääsi.

Anan pelinopeus on omaa luokkaansa. Pelinäkemys kehittynyt paljon iän myötä. Johtava hyökkääjä joukkueessa, joka sai laituriparistaan paljon irti. Välillä tuntuu, että silmät on selässäkin. Niin hyvin pallo löysi maaliverkkoon tai ketjukavereiden lapaan. Toivottavasti Agentit saa pidettyä pelimiehen ensi kaudellakin.

#24 Immonen Jarkko: 16, 1+7=8

Joukkuepelaaja isolla J:llä. Pelasi kauden aikana hyökkääjänä ja puolustajana. Aina valmis rooliin kuin rooliin. Monipuolisen soveltuvuutensa ansiosta valmentajien pelastus muuttuvissa tilanteissa. Kuluneen kauden aikana ei päässyt samanlaiseen flow-tilaan kuin edellisellä kaudella tehopisteiden suhteen.

Monikäyttöinen pelaaja, jolta löytyy myös taiteellisia ansioita. ”Taifuuni” on ollut tuomassa Iisalmea aikoinaan takaisin Suomen kartalle, joten luonnollisesti oli nytkin tuomassa Agentteja takaisin kakkoseen. Kliininen veto ja ilmapalloissa päällikkö. Jalat aina täynnä tiikeribalsamia. Pitkän linjan agentti läpi vaikeidenkin aikojen.

#25 Katainen Ismo ”A”: 14, 1+2=3

Pappa jaksaa heilua. ”Ime” mietti keväällä, löytyykö aikaa vielä pelihommille, mutta onneksi sitä löytyi. Joukkueen nestori täyttää syksyllä jo 40 vuotta, ja toivottavasti synttärijuhlia vietetään Kankaan kotitoimistolla pelipaita päällä. Ikä ei näkynyt kentällä, vaan pysyi parikymmentä vuotta nuorempien mukana vielä varsin hyvin. Jalat liikkuvat edelleen säpäkästi. Yhtenä varakapteeneista näytti hyvää esimerkkiä joukkueelle. Iso rooli niin kentällä kuin henkisesti joukkueelle. Rystypuolen talikko on edelleen vaarallinen.

Urheilusta nauttiva agentti näytti pelisilmäänsä ja taitojaan jo kesän futiksissa. Oman lajin parissa samat vahvuudet näkyvät vuodesta toiseen. Peliäly on kovaa luokkaa ja puolustussuuntaan tyyli on riistävä. Kaksikamppailuissa edelleen vahva vääntäjä. Ime toimi alkufutiksissa keltaisen joukkueen kapteenina tällä kaudella ja loi henkeä joukkueeseensa, vaikka kausi päättyi pettymykseen. One more year!

#26 Hyrkäs Ville: 12, 2+0=2

Sähäkästi palloa karvaava puolustaja, joka toimi joukkueessa pääsääntöisesti viidentenä puolustajana. Joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Repii, raastaa ja tekee mitä ikinä halutaankaan. Pelaa kokoonsa nähden todella fyysisesti, mistä todistuksena murtunut kylkiluu kauden aikana. Ville sai tällä kaudella jo isompaa roolia poissaolojen myötä ja käytti näytönpaikkansa hyvin. Harmittavasti viimeiset pelit jäivät väliin sairastumisen vuoksi, mutta oli silti joukkueen mukana huoltojoukoissa ratkaisevissa peleissä.

Vikkeläkinttuisella Villellä oli iso osuus Agenttien alivoimapelaamisesta, joka sujui kauden aikana hyvin. Joukkueen komeimman parran ja jäätävän laukauksen omistava ”Niperi” heilautti maaliverkkoa muutamaankin otteeseen kauden aikana. Kaikkien kaveri.

#62 Viio Teemu: 10, 15+6=21

Kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä FBI:n historiassa. Jos ”Teme” pelaisi vielä kauden tai pari, niin luultavasti nousisi ykköspaikalle. Alkukauden muutto Kuopioon sekoitti kuvioita, ja tehomies oli muutaman turnauksen poissa. Palattuaan rosteriin toi kaivattua syvyyttä Agenttien hyökkäyskalustoon. Tehokas maalintekijä osuu välillä uskomattomistakin paikoista.

Fyysisyydeltään Viioa oli välillä mahdoton pysäyttää 3. divarissa. Elää pisteistä ja halusta voittaa ottelut. Piste per peli keskiarvoltaan joukkueen toiseksi paras pelaaja. Professori osoitti jo viime kaudella älynväläyksiään, ja niihin Temellä oli tällä kaudella vielä paljon lisättävää. Toivottavasti on mukana vielä jatkossakin. Edes sen takia, että oppii tietämään, missä Kankaan kenttä on.

#70 Häkkinen Aapo MV: 10, Päästettyjen maalien keskiarvo 4.1, T% 79.08

Aapo oli viimeinen lisäys kesän pelaajarunkoon. Seuran omia kasvatteja. Osoitti kuluneella kaudella halun ja määrätietoisuuden edetä maalivahtina. Fyysiset ominaisuudet otolliset aimo harppaukselle. Hiomaton timantti, josta mahdollisuus jalostua huippuveska.

Aapo on joukkueen kovimpia treenaajia, joka vaatii itseltään aina paljon. Halusi kehittyä maalivahtina ja vinkkasi tarpeen tullen valmennustakin hyvistä treeneistä. Napsi kauden aikana hienoja torjuntoja. Kova kehitys kauden aikana. Hienoja esityksiä myös pelikenttien ulkopuolella.

#72 Heiskanen Mikko MV: 8, Päästettyjen maalien keskiarvo 5.13, T% 74.21

Rauhallinen ja tasapainoinen veräjänvartija, jonka suoritustasaisuus on kehittynyt kausien aikana. Nuori ikä takaa myös sen, että kehitys kaari jatkunee, mikäli loukkaantumiset eivät sotke kuvioita. Oli ensimmäisiä kiinnityksiä joukkueeseen edellisen kauden näyttöjen pohjalta. Joukkueen maalivahtipelin sielu jo neljättä vuotta.

Vastustajan saadessa ylivoimahyökkäyksiä ei tarvitse koskaan miettiä, pitääkö puolustaessa peittää syöttöä vai vetoa. Erittäin hyvä kommunikoimaan. Mikko otti tärkeissä peleissä isoja koppeja ja loi sillä henkeä joukkueeseen. ”Seulanaattori” odottaa edelleen Palen lupaamaa pölypussia. Treeniohjelma jatkoa varten jo kunnossa.

#77 Hyttinen Jarkko ”A” : 15, 3+3=6

Joukkueen voimapuolustaja, jonka periksiantamattomuuden kaksikamppailuissa tiesivät jo kaikki vastustajatkin. Nyt siitä on muistona PR3, josta tuli joukkueen sisällä sisäpiirivitsi. Joukkueen sakkovastaava. Kapteeniston jäsen on loistava hengenluoja, joukkuekaveri ja tsemppari. FBI:n oma Leo Komarov, joka antaa kaikkensa joka pelissä.

Vertaansa vailla puolustuspään kulmaväännöissä ja pallonriistoissa. Pallollisena avasi peliä maltillisesti ja järkevästi. Vedot viuhuivat maaliin puolesta kentästä tai vaihtoehtoisesti hädin tuskin maalivahdinalueen kulmalta. Harmittavasti kauden erikoisinta maalia ei saatu videolle. Menetti voitonjuhlissa hiustupsunsa, jota ei toivottavasti tarvitse enää jatkossa katsoa.

#81 Mikkonen Sami 13, 8+5=13

”Sammy” on seuran omia kasvatteja, joka on kolmen viime kauden aikana ollut marinoitumassa Kuopion Welhojen C- ja B-junioreissa. Rauhallisen olemuksen ja terveen itseluottamuksen omaava nuorukainen otti kuluneella kaudella paikan pelaavassa kokoonpanossa. Teknisesti ja taktisesti taitava puolustaja kehittyi kauden aikana erityisesti osana viisikkopelaamisesta. Kovat tehot pakin paikalta.

Sami on kehittynyt pallollisena pakkina paljon, ja oli iso osa kenttänsä pelinrakentamista. Mailataituri, joka uskaltaa hakea hienoja ratkaisuja. Junioriksi suoritustaso on kova, kaikki ominaisuudet tasapainossa. Viimeisten palasten loksahdellessa kohdalleen on tulevaisuuden liigapelaajia. Tyylikästä pelaamista.

#88 Balk Harri: 18, 14+16=30

”Haba” on Ezen ohella joukkueen ainoa, joka on aloittanut aikoinaan FBI:n ensimmäisissä juniorijoukkueissa. Pitkän linjan agentti lähestyy kaikkien aikojen syöttötilaston kärkisijaa, vaikka elää vasta uransa prime time -aikaa. Hyökkäyspään pelinrakentaja, jonka +/- tilasto kauden päättyessä oli vaatimattomasti +30 tietämillä. Pääsääntöisesti maalipaikkojen rakentelijana kunnostautunut Haba intoutui tällä kaudella jopa viimeistelemään aikaisempia kausia enemmän. Rooli hyökkäyspelaamisessa monipuolistui aikaisemmista kausista, johon myös pystyi hyvin sopeutumaan. Muodosti tuhoisan kolmikon Jepen ja Anan kanssa.

Rennon letkeästi peliin ja elämään ylipäänsä suhtautuva Haba heittelee osuvia sutkautuksia pahoissakin paikoissa. Yllättävän vahva myös kaksinkamppailuissa. Pelaa aina pilke silmäkulmassa eikä stressaa turhia.

#90 Aaltokoski Pauli ”A” : 16, 18+15=33

Alkukauden pelillisen notkahduksen jälkeen ”Pale” nousi omalle tasolleen loppukaudeksi. Maaliahne hyökkääjä, joka teki pyyteettömästi töitä myös puolustussuuntaan. Potentiaalia nousta vieläkin juonikkaammaksi ja tehokkaammaksi hyökkääjäksi löytyy. Jalat, kädet ja veto kunnossa. Ei siis ihme, että löytyy myös sarjan pistepörssistä kympin sakista.

Pale toi kokemuksellaan tsemppiä joukkueeseen ja tahtoa voittaa ottelut. Nostaa omalla asenteella koko joukkueen suoritustasoa. Treeneissä huolehtii aina, että suihkussa riittää vettä. Keittelee juttujen perusteella ilmeisen hyvät aamupuurot. Seulanaattorin eteenpäin potkija.

#97 Toppinen Paavo: 12, 0+0=0

Aikanaan seuran junioreissa salibandyoppia ammentanut nuorukainen tuli viime keväänä päättäväisesti mukaan joukkueen toimintaan. ”Puavo Antero” kehittyi puolustajana kauden aikana isoin askelin. Perussuorituksiin pallollisena tuli varmuutta, jonka myötä peliaika lisääntyi puolustuksessa kauden aikana. Armeija sotki loppukauden osalta hyvää kehityskäyrää. Ilmeisesti Paavo on vieläkin armeijan harmaissa.

Puavo otti kauden aikana ohjeita nöyrästi vastaan. Vaikka kentällä rooli oli ajoittain pieni, niin penkillä joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Näytti ansaitsevansa paikan joukkueessa tekemällä oman roolinsa ja treenaamalla ahkerasti. Tason vaihtuminen 5. divarista suoraan 3. divarin kärkiporukkaan ei ollut helppo, mutta potentiaalia löytyy.

Valmentaja Haverinen Tero           

”Teukka” vaihtoi ansiokkaan 16 kautta kestäneen peliuransa FBI:n edustusjoukkueessa pikkutakkihommiin, ja heti tuli nousu. Erinomainen lisä penkin taakse, joka vastasi joukkueessa peluutuksesta ja pelaajien ohjeistuksesta. Piti Ezen kanssa joukkueen hallinnassa ja sai porukan tekemään töitä joukkueena. Koppipuheet ja hengen nostatus ei kaikilta onnistu, mutta Teukka hoitaa ne kokemuksen tuomalla varmuudella. Piti joukkueen päät kasassa vaikeina hetkinä ja sai joukkueen vetämään samasta narusta ja vieläpä samaan suuntaan. Pelireissuilla näytti edelleen kyykkyosaamistaan.

Joukkueenjohtaja Komulainen Mari

Joukkueen ”Mami”. Vankalla seura-aktiivi- ja hallinnonkokemuksella höystetty joukkueenjohtaja, joka hoiti joukkueen taustoja esimerkillisin ottein. Eli mukana jokaisessa joukkueen pelissä, vaikka ei aina päässytkään mukaan. Työmäärä oli huipussaan, mutta silti asiat hoituivat niin kuin pitikin. Mitä joukkue kaipasi, sitä se myös sai.

24.04.2020Seura palkitsi kauden aikana ansioituneita
13.04.2020Kauppapalvelu Iisalmen seurakunnan nuorisotyön kanssa päättyy
01.04.2020FBI:n pelikausi päättyy
26.03.2020FBI ja Iisalmen seurakunnan nuorisotyö tarjoavat apua kaupassa käyntiin
25.03.2020FBI tarjoaa viestintäänsä yritysten tueksi
22.02.2020Firmasähly tulee taas!
27.11.2019ENNAKKO: Agentit hamuaa voittoa kotitoimistolla
13.11.2019Vuosikokouskutsu
06.11.2019Iisalmen Sanomat näyttää Agenttien loput kotipelit verkossa
01.11.2019ENNAKKO: Sarjakärki saapuu Iisalmeen
24.10.2019ENNAKKO: Agentit matkaa Kontiolahdelle
17.10.2019ENNAKKO: Sunnuntaina haetaan avausvoittoa
14.10.2019RAPORTTI: Suomen Cup päätökseensä
12.10.2019ENNAKKO: Suomen cup etenee ja pelimatkat pitenee
10.10.2019RAPORTTI: Joensuusta takaisin tyhjin taskuin
08.10.2019ENNAKKO: Arkipeli vie susirajalle
06.10.2019RAPORTTI: Jäähyily pilasi Agenttien juhlapäivän
04.10.2019Agenttien agentti - Oodi Tero Haveriselle
01.10.2019ENNAKKO: Sarjakausi alkaa juhlatunnelmissa lauantaina - Haastattelussa Tero Haverinen
29.09.2019RAPORTTI: Suomen Cup jatkuu Agenttien osalta!
29.09.20192. divisioonan kausiennakko
26.09.2019ENNAKKO: Suomen Cupin 3. kierroksella haetaan asetelmia sarja-avaukseen
15.09.2019RAPORTTI: Vaikeuksien kautta jatkoon Suomen Cupissa
12.09.2019ENNAKKO: Suomen Cupin toinen kierros lauantaina Iisalmessa
12.09.2019KESKIVIIKON VUOROISSA MUUTOKSIA
08.09.20192. divisioonakausi käsillä - Näin pelataan
06.09.2019Oxdog-seurailta 10.9. Iisalmen liikuntahallilla
12.08.2019FBI:N VUOROT KAUDELLA 2019-2020
10.08.20192. divisioonan alkuun parisen kuukautta - Agentit avaa kautensa kotipelillä 5. lokakuuta
20.06.2019Floorball Iisalmi ja Rökäletappio solmivat farmisopimuksen
17.05.2019FBI ja Oxdog solmivat monivuotisen yhteistyösopimuksen
06.05.2019Kauden päätöstilaisuudessa palkintojen huumaa - Miesten edustus vuoden joukkue
26.04.2019Seuran kauden päätöstilaisuus 4. toukokuuta
22.03.2019FBI:n naisten 2. divisioonan karsintaturnaus sunnuntaina Iisalmessa
16.03.2019Tällä joukkueella nousu saavutettiin - esittelyssä Agentit kaudella 2018-2019
14.03.2019Paluu kakkoseen - Agenttien matka pelaajavalmentajan silmin
13.03.2019FBI:n miesten edustusjoukkue hakee päävalmentajaa
13.03.2019Miesten edustusjoukkueen avoimet pelivuorot viikoilla 12-13.
10.03.2019Kaikkien aikojen FBI nousi suoraan 2. divisioonaan
08.03.20193. divisioona päättyy lauantaina Studentialla - Agentit piikkipaikalta päätösturnaukseen
18.02.2019Agentit nousi sarjakärkeen
15.02.2019Agentit uudelle areenalle
08.02.2019Salibandypuulaaki alkaa keväällä
05.02.2019Viikonlopun 8.-10.2. vuorot peruttu
03.02.2019Agentit nousi pisteen päähän kärjestä
25.01.2019Agentit matkaa Siilinjärvelle
07.01.2019Neljä pistettä Juuasta
05.01.2019Vuosi käyntiin Juuassa
21.12.2018Jukka-Pekka Harmoinen tekee paluun Agentteihin
18.12.2018Kilpajuniorit ja harrasteryhmät siirtymässä joulutauolle
17.12.2018Tehokkuus hyökkäyspäädyssä toi Agenteille neljä pistettä
13.12.2018Agenttien kotiturnaus lauantaina
04.12.2018Liikuntahallin vuorot peruttu 6.-9.12.
25.11.2018Hukkareissu susirajalle
21.11.2018Agentit suuntaavat Pohjois-Karjalaan
13.11.2018Peliasujen tilaus
05.11.2018Pistepussiin kertyi kaksi sarjapistettä lauantaina
02.11.2018Pyhäinpäiväksi Kuopioon
14.10.2018Agenteille täysi pistepotti Siilinjärveltä
12.10.2018Agenttien kausi jatkuu Siilinjärvellä
22.09.2018Miehille kaksi sarjapistettä avausturnauksesta
21.09.2018Agentit avaa sarjakautensa Nurmeksessa
09.09.2018Kova paluumuuttaja Agentteihin - Antti Mähönen takaisin Iisalmeen
03.09.2018Pelit Suomen Cupissa päättyivät 2. kierrokselle
28.08.2018Agentit jatkoon Suomen Cupissa
06.08.2018Aapo Häkkinen täydentää edustusjoukkueen kokoonpanon
29.06.2018Agentit tavoittelee menestystä samalla rungolla
07.04.2018Kaikkien aikojen tilastot julkaistu
20.03.2018Karsintasarja katkolla Iisalmessa
13.03.2018Agentit nousukarsintapelien makuun
17.10.2017Sääntömääräinen vuosikokous
03.10.2017Salibandyliiton Säbämestari-koulutus Iisalmessa
24.09.2017Samuli "Samu" Ruotanen palaa edustusjoukkueen vahvuuteen
30.08.2017Suomen Cupin toinen kierros Mikkelissä
28.08.2017HARRASTERYHMÄT KÄYNNISTYVÄT
18.08.2017Edustusjoukkue kohtaa KallSin Suomen Cup:n kenraalissa
15.08.2017LISENSSIT JA VAKUUTUKSET TÄÄLTÄ
18.07.2017Edustusjoukkueen kausi käynnistyy 23.9. Siilinjärvellä
15.07.2017Edustusjoukkueen harjoitusottelut
27.06.2017Pauli Aaltokoski vahvistamaan FBI:n hyökkäystä
24.06.2017Esko Seppälä palaa FBI:n väreihin
14.06.2017Nuorta verta kokeneeseen edustusjoukkueeseen
05.06.2017Kesälomakausi on kuumimmillaan mutta FBI:n toimistolla paiskitaan hommia tulevaa kautta ajatellen
03.06.2017EDUSTUSJOUKKUEEN KUULUMISIA
09.05.2017LAUANTAIN 13.5. HYVÄNTEKEVÄISYYSOTTELUSSA NÄHTÄVISSÄ LAJIN KIRKKAINTA KÄRKEÄ
21.01.2017Agenteista Saksan pääsarjaan
08.12.2016Agentit vahvistuu kahdella uudella täsmähankinnalla
06.12.2016Tänään katseet itsenäisyyspäivän Linnan juhliin!
05.10.2016Yläkouluikäisten harrastevuoro peruuntuu alkaneelta kaudelta
27.09.2016Liikuntahallin sunnuntai 2.10. vuorot PERUTTU!
20.09.2016PELIT ALKAVAT PIAKKOIN!
21.08.2016HARRASTE RYHMÄT STARTTAAVAT!
27.05.2016Valtaosa ryhmistä jää kesätauolle
18.05.2016EDUSTUSJOUKKUEEN TRYOUT
19.04.2016Viikonlopuksi luvassa runsaasti säbää
17.04.2016Pelikauden päättäjäiset tulevana perjantaina
17.04.2016EDUSTUSJOUKKUE HAKEE UUSIA PELAAJIA
12.04.2016MAALIPYSSY JATKAA MYÖS ENSI KAUDELLA FBI:ssä
10.04.2016FBI:n pikku-Agenttien ylialueellinen sarja päätökseen
18.03.2016Runkosarjat päätökseen tulevana viikonloppuna myös juniori Agenttien osalta

Näytä lisää »