FBI tarjoaa viestintäänsä yritysten tueksi

25.03.2020

Floorball Iisalmi koostuu ja muodostuu jäsenistään ja ympäröivästä yhteisöstään. PK-yritykset ovat monella tapaa taloutemme selkäranka, on se sitten yrittämisen tai työnantajaroolin kautta. Moni meistä työskentelee ja saa elantonsa pk-yrityksissä, jotka kohtaavat ja ovat kohdanneet isoja liiketoiminnallisia haasteita koronakriisin vuoksi. Lomautukset ja irtisanomiset uhkaavat akuuttien kassakriisien myötä, joka vaikuttaa luonnollisesti myös perheiden arkeen merkittävästi.

Seura on aina pyrkinyt toiminnallaan kantamaan yhteiskunnallista vastuuta. Paljolti se on tapahtunut ydintoimintamme, eli liikuttamisen ja merkityksellisyyden tuottamisen kautta. Nyt ydintoimintamme on koronaviruksen myötä määrittelemättömällä tauolla, joten haluamme suunnata resurssejamme jäsentemme ja yhteisömme yritysten sekä työnantajien hyväksi. Floorball Iisalmi liittyy mukaan EräViikinkien aloittamaan #TuePaikallista -kampanjaan, jonka myötä FBI avaa viestintäkanaviaan veloituksetta yritysten hyväksi. Samalla haastamme yhteisömme jäsenet ja muut urheiluseurat jakamaan paikallisten yritystensä viestejä, jotta kulutusta pystytään ohjaamaan niitä eniten tarvitseville elinkeinonsa turvaamiseksi.

Ilmianna siis itsesi, työnantajasi tai tietämäsi yritys, niin voimme viestiä mahdollisuuksiemme mukaan palveluistanne digitaalisten alustoidemme kautta tai vaihtoehtoisesti, mikäli tarvitset lisäkäsiä tai työvoimaa palvelukseesi, voimme viestiä myös siitä yhteisöllemme, josta voi hyvinkin löytyä tarvitsemaasi apua. Digitaalisia alustojamme ovat mm. fbi.fi -verkkosivusto sekä sosiaalisen median kanavamme Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa.

Lisäksi haluamme muistuttaa yhteisöämme myös muilta osin pitämään huolta itsestään ja läheisistään. Muistakaa seurata terveysviranomaisten ohjeistuksia näinä haastavina aikoina, niin saadaan yhdessä nämäkin haasteet selätettyä.

Ota yhteyttä:

Esko Seppälä

esko.seppala09@gmail.com tai suoraan FBI:n sosiaalisen median kanavien kautta.

FBI_viestintaalustat.png

24.04.2020Seura palkitsi kauden aikana ansioituneita
13.04.2020Kauppapalvelu Iisalmen seurakunnan nuorisotyön kanssa päättyy
01.04.2020FBI:n pelikausi päättyy
26.03.2020FBI ja Iisalmen seurakunnan nuorisotyö tarjoavat apua kaupassa käyntiin
25.03.2020FBI tarjoaa viestintäänsä yritysten tueksi
22.02.2020Firmasähly tulee taas!
27.11.2019ENNAKKO: Agentit hamuaa voittoa kotitoimistolla
13.11.2019Vuosikokouskutsu
06.11.2019Iisalmen Sanomat näyttää Agenttien loput kotipelit verkossa
01.11.2019ENNAKKO: Sarjakärki saapuu Iisalmeen

Siirry arkistoon »