RAPORTTI: Joensuusta takaisin tyhjin taskuin

10.10.2019

Agenttien sarjakauden ensimmäinen vieraspeli ei ollut helpoin mahdollinen. Työ- tai opiskelupäivän jälkeen matkustaminen parinsadan kilometrin päähän keskellä viikkoa ei ole helpoin homma peliä ajatellen. Lisäksi matkustamisessa opeteltiin vielä aikatauluttamista, joten peliin valmistautumiselle pelipaikalla ei jäänyt tarpeeksi aikaa. Kaikki tämä näkyi tekemisessä kentällä.

Ottelu Josba Akatemiaa vastaan sai lentävän lähdön. Heti alusta alkaen oli selvää, että vastustaja pystyy paikoittain varsin näyttävään ja tehokkaaseen pallolliseen peliin, mutta maalinteon aloitti Agentit Lauri Häkkisen 2. divisioonauran ensimmäisellä osumalla. Turvallisen tuntuiseen johtoasemaan pääsemisen jälkeen alkoi vaihe, josta ei jäänyt lapsille paljoa kerrottavaa. Agentit lähti toteuttamaan vastustajan pelisuunnitelmaa liiankin mallikkaasti, ja Josba akatemia kiitti. Ensimmäinen erä isännille 8-1.

Avauserän jälkeen pystyttiin toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaa jo paljon paremmin, mutta kunnon kirivaihetta ei saatu päälle. Toinen erä meni suht tasaisissa merkeissä, ja kolmannessa vietettiin kunnon maalikarkeloita kymmenen osuman verran. Agentit päätti hakea rohkeasti nousua pelaamalla viimeisen kympin oikeastaan kokonaan ilman maalivahtia. Tästä saatiin toivottavasti hyvää buustia seuraavaa ottelua ajatellen, sillä päätöserä meni Agenttien nimiin 6-4. Loppulukemat taululla 14-8 ovat kuitenkin ne merkittävämmät. Kahdeksalla tehdyllä maalilla voitosta pitäisi pystyä taistelemaan nähtyä paremmin, ja siihen pyritään jatkossa.

Ottelun tilastot (Tulospalvelu)

Seuraavan kerran Agentit matkaa Hämeenkoskelle sunnuntaina. Hämeenkoskella Agentit kohtaa Kaakkois-Suomen 2. divisioonassa pelaavan Kosken Dynamon Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa. Ennakkoa tulossa loppuviikon aikana.

15.12.2023MEIDÄN HANNA SAI AMINOFF-SÄÄTIÖN TUNNUSTUKSEN ANSIOKKAASTA JA ARVOKKAASTA SEURATYÖSTÄ