Agentit suuntaavat Pohjois-Karjalaan

21.11.2018

Miesten edustusjoukkue jatkaa kauttaan Joensuussa, jossa Agentit kohtaa Vehmersalmen Vesan 2. joukkueen (VehVe II) ja sarjaa johtavan Vuorelan Veikot. Tasaisen alkukauden jälkeen joukkueet sijoilla 1-7 mahtuvat neljän pisteen sisälle, joten turnauspäivän aikana sijoitukset voivat heilahdella paljonkin. Sarjakakkosena oleva Agentit pääsee täyttämään tila-autot lähes täydellä rosterilla. Peleistä poissa ovat henkilökohtaisten syiden vuoksi Teemu Viio ja Samuli Ruotanen sekä viime turnauksessa kylkiluunsa murtanut Ville Hyrkäs. Paluun kokoonpanoon puolestaan tekee Joonas Kokkonen, ja Jarkko Hyttinen on istunut pelikieltonsa lauantain ensimmäisen pelin jälkeen. Hyttiselle joukkueelta bonuksena annettu kakku tosin jatkuu Agenttien kaukoliikenteen kuskin roolissa vielä pelien jälkeenkin.

Joensuussa odottaa pitkästä aikaa tuttu ja turvallinen mattoalusta, jolla ensimmäinen peli Agenttien osalta alkaa klo 12 VehVe II:sta vastaan. Viime kaudella VehVe X:n nimellä sarjassa pelannut sijoittui keväällä viidenneksi. Keskinäiset ottelut Agenttien kanssa olivat tiukkoja: ensimmäinen kohtaaminen päättyi 5-5 ja toinen Agenttien voittoon 6-5. Tällä kaudella VehVe II aloitti kauden vahvasti voittamalla ensimmäisestä kolmesta ottelusta kaksi ja pelaamalla yhden tasapelin. Näiden jälkeisistä kolmesta ottelusta on kertynyt vain yksi piste. Sarjassa VehVe II on seitsemäs, mutta vain kahden pisteen päässä Agenteista.

VehVe II on pelannut alkukauden melko pienellä kokoonpanolla. Kokoonpanosta löytyy kuitenkin laatua, sillä joukkueella on farmisopimus 2. divisioonassa pelaavan edustusjoukkueensa kanssa. Farmisopimuksella on pelannut tällä hetkellä kuusi pelaajaa, joihin lukeutuu FBI-kasvatti Jirka Ruotsalainen, joka on tehnyt neljään peliin tehot 2+1. Vastustajan tehomiehinä ovat erottuneet erityisesti Sami Reinikainen (7+5) ja Topi Kärki (6+3). Tiukka peli varmasti luvassa heti kärkeen.

Toinen peli vislataan käyntiin klo 15 Vuorelan Veikkoja. Jos ennen viime turnausta oli yllätys, että Spartak JNS johti sarjaa, niin sitä on myös Veikkojen piikkipaikka ennen lauantaita. Viime kauden sarjakutonen on ottanut selkeän ryhtiliikkeen kesän aikana, mikä on kantanut pitkälle syksyyn. Veikot on tällä hetkellä ainut tappioton joukkue sarjassa. Agentit koittaa parhaansa mukaan murtaa senkin tilaston. Veikot on kerännyt alkukauden aikana neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkue on myös tehnyt selkeästi eniten maaleja sarjassa ja päästänytkin vähiten, joten vaikka piikkipaikka on odotuksiin nähden yllätys, se on kuitenkin selkeästi ansaittu.

Tehdyt maalit ovat jakautuneet usealle Veikkojen pelaajalle. Yli piste per peli tehtailleita pelaajia löytyy peräti seitsemän, joka on yli puolet Veikkojen kenttäpelaajista. Taitoa siis löytyy, mutta Agenttien pelisuunnitelma sopinee hyvin Veikkojakin vastaan. Erityisen tarkkana saa olla Timo Pirhosen (14+3), Jesse Mäkelän (7+8) ja Tomi Pirhosen (2+11) kanssa.

Agentit lähtee Joensuuhun jatkamaan omaa pelillistä kehitystään, ja tulos seuraa perässä. Jos molemmat kentälliset onnistuvat pelisuunnitelman toteuttamisessa, niin kaksi voittoa on realistinen suoritus. Vähempään ei kannata tyytyäkään. Otteluita voi seurata lauantaina Salibandyliiton tulospalvelun kautta.

13.03.2019FBI:n miesten edustusjoukkue hakee päävalmentajaa
17.05.2019FBI ja Oxdog solmivat monivuotisen yhteistyösopimuksen
06.05.2019Kauden päätöstilaisuudessa palkintojen huumaa - Miesten edustus vuoden joukkue
26.04.2019Seuran kauden päätöstilaisuus 4. toukokuuta
22.03.2019FBI:n naisten 2. divisioonan karsintaturnaus sunnuntaina Iisalmessa
16.03.2019Tällä joukkueella nousu saavutettiin - esittelyssä Agentit kaudella 2018-2019
14.03.2019Paluu kakkoseen - Agenttien matka pelaajavalmentajan silmin
13.03.2019Miesten edustusjoukkueen avoimet pelivuorot viikoilla 12-13.
10.03.2019Kaikkien aikojen FBI nousi suoraan 2. divisioonaan
08.03.20193. divisioona päättyy lauantaina Studentialla - Agentit piikkipaikalta päätösturnaukseen

Siirry arkistoon »